sábado, 7 de julio de 2007

Esquerra i País: nou partit polític en EUPV

Esquerra i País acorda constituir-se en partit polític a principis d'octubre

Davant una assemblea de més de 200 persones vingudes de tot l’àmbit territorial del País Valencià, Esquerra i País aprova fer el Congrés Constituent com a partit en la primera setmana d’octubre.
La “Trobada de Debat” ha estat presidida per una Mesa que compaginava la experiència política, com els ex-parlamentaris Dolors Pérez i Joan Antoni Oltra, amb el dinamisme i la renovació, amb les diputades del Compromís Monica Oltra, Mireia Mollà i la Diputada Nacional Isaura Navarro, a més de diversos càrrec públics i alcaldes.
.
Les salutacions dels convidats s’han iniciat amb el recolzament per escrit d’Acció Cultural del País Valencià, dels companys d’IU d’Aragò amb la persona de Jose Fco. Mendi (responsable de comunicació d’IU), així com la intervenció de la representant del col·lectiu LAMBDA.
.
Josep Bort (EUPV), en nom de “Projecte Obert”, Carles Arnal (Els Verds-Esquerra Ecologista), Xavier Hervas (BLOC) i la destacada intervenció de la direcció d’Izquierda Unida (IU) en la persona de RUBEN FERNANDEZ, junt a JAUME BOSCH en representació de la Comissió Executiva d’Iniciativa per Catalunya-Verds, varen tancar el torn de paraules dels convidats a l’acte.
Annanotícies (Llegir més ... )

Esquerra i País será un partido político a principios de octubre

La corriente interna de EU, Esquerra i País (EiP), decidió este sábado constituirse en partido político el próximo mes de octubre. Su objetivo es el "dejar atrás las políticas que se han practicado hasta ahora por la izquierda tradicional y apostar por un nuevo espacio político, diferenciado, que lidere la iniciativa del siglo XXI y que genere nuevas ilusiones".
Panorama-Actual (Llegir més ... )

Carles Arnal llança la seua DIVISA

Fem l’escamot dels qui mai no reculen
i sols un bes els pot fer presoners,
fem l’escamot dels qui trenquen les reixes
i no els fa caure sinó un altre bes.
Fem l’escamot dels soldats d’avantguarda:
el primer bes que se’ns dóni als primers.
[Joan Salvat-Papasseit]
Annanotícies (Llegir més ... )

Esquerra i País se constituirá como partido político en octubre
La corriente Esquerra i País (EiP), integrada en Esquerra Unida del País Valencià (EUPV), celebró hoy un "encuentro de debate" en el que se aprobó la organización de un Congreso Constituyente como partido en la primera semana de octubre, informaron fuentes de EiP.

Levante EMV (Llegir més ... )