lunes, 10 de diciembre de 2007

Contra el tancament de TV3

MARCOS INSTA A CONTINUAR LES MOBILITZACIONS DESPRÉS DEL TANCAMENT “COVARD I AMB NOCTURNITAT” DE TV3

La coordinadora d’Esquerra Unida lamenta que el govern central i el de Catalunya “hagen perdut una bona oportunitat de posar en evidència al PP valencià” amb la reciprocitat

La coordinadora i diputada autonòmica d’Esquerra Unida, Glòria Marcos, ha fet aquest matí una crida a continuar i augmentar les mobilitzacions després del tancament “covard i amb nocturnitat” del repetidor de TV3 de la Carrasqueta. “S’ha de subratllar el que és obvi: s’ha produït un atac a la llibertat d’expressió i d’informació indigne d’una societat democràtica. Però, a més, s’ha fet d’una forma covard, amb nocturnitat, per sorpresa, amb l’objectiu deliberat d’evitar les mobilitzacions en contra d’aquesta decisió lamentable”.

“Per això, perquè el tema és molt greu, molt més seriós del que sembla, instem des d’Esquerra Unida a la societat civil valenciana a continuar les mobilitzacions i a augmentar-les en la mesura que siga possible perquè estem davant del tipus de mesures autoritàries que resten qualitat a la nostra democràcia”, va explicar.

Marcos va contextualitzar la mesura del PP “dintre d’aquesta bogeria d’aprofitar-ho tot electoralment i, més encara, aquelles qüestions sensibles i demagògiques que encara no té resoltes la nostra societat”.

Amb tot, la responsable política sostenia que tant el govern central com el govern de Catalunya “han perdut una bona oportunitat de posar en evidència el PP valencià per no fer una aposta decidida, que nosaltres compartim plenament, per la reciprocitat del senyal de les televisions autonòmiques. Aquesta aposta haguera desarmat i deixat sense arguments la Generalitat però ha mancat agilitat i decisió en la gestió del conflicte”.

València, a 10 de desembre de 2007