miércoles, 21 de febrero de 2007

JORNADA DE FORMACIÓ DE CANDIDATS I CANDIDATES D'EUPV

Alberg Juvenil Torre d'Alboraig (La Foia de Bunyol)
2 i 3 de març del 2007
Estimat/da company/a:
Fa poques dates enviavem des d'EUPV un correu demanant la reserva en la vostra agenda del dia 3 de març per a unes jornades de formació, enfocades fonamentalment als/les candidats/s'autonòmics/s'i els/les candidats/es que ocupen els primers llocs en les llistes municipals.
.
Aquestes jornades es compondran de dues parts:
  • Una més específica el dia 2 de març, destinada principalment als/es candidats/s a Corts i als Ajuntaments d'Alacant, Castelló i València, però oberta a altres candidats/es municipals (confirmant amb antelació).
  • La segona, més general, es desenvoluparà durant el dia 3 de març, dissabte, amb tots/s'els/es membres de les candidatures municipals d'EUPV que ho desitgen. És molt important la teua assistència.

PROGRAMA

  • Divendres 2
    · 18:30- Taller de comunicació amb els candidats/es a Corts i als Ajuntaments de València, Alacant i Castelló. Treball de tècniques comunicatives en grups xicotets.
    · 21:00- Sopar i oci lliure
  • Dissabte 3
    · 10:00- Reunió d'organització. Informació i les directrius organitzatives de campanya.
    · 11:30- Taller de discurs. Presentació de la Guia del Candidat/a amb un guió i un dossier de documentació sobre distints temes. Idees força principals de la campanya.
    · 14:00- Dinar.
    · 16:00- Taller de comunicació. Estratègies de comunicació de les candidatures electorals i pautes de comportament dels candidats/s'en els mitjans.
    · 19:30- Finalització de la jornada.

IMPORTANT: aquells/es companys/es que vagen a assistir a la jornada del divendres dia 2 de març, han de confirmar abans del dia 20 de febrer la seua presència per a realitzar la reserva d'habitacions a l'alberg.

No hay comentarios: