martes, 31 de julio de 2007

Notes de premsa al voltant de l'Assemblea Comarcal de la Ribera Alta

Davant el conflicte d’Esquerra Unida

No tots els afiliats d’Esquerra Unida de la Ribera Alta mantenen el mateix punt de vista respecte a la crisi interna que afecta a aquesta formació política.

Per això la nota enviada recentment, en la que parla de deslleialtat del Bloc o de recolzament a l’actual direcció d’EUPV no reflecteix el sentir de molts afiliats i col·lectius de la Ribera Alta.

De fet en la única reunió informativa celebrada al respecte, convocada per la direcció del País Valencià conformada en l’actualitat per sols un sector dels presents en EUPV, prengueren la paraula membres significats d’EUPV de la comarca que es mostraren crítics amb les actuacions de l’actual direcció fent-la responsable, en part, de la situació actual de crisi.

Des d’aquests sector, amb notable presència en la comarca, encara que es no es comparteix l’actuació de les dos diputades d’EUPV a les Corts Valencianes, s’aposta per buscar solucions de diàleg i consens sense expulsions ni eixides traumàtiques. En aquest sentit es coincideix amb les postures expressades pel Coordinador General d’IU Gaspar Llamazares en la seua aposta per la pluralitat i la diversitat al si de la nostra organització.

Des d’aquest punt de vista és important canviar les actituds i buscar noves formes de fer política amb una renovació important del discurs i dels mètodes. Finalment s’aposta per fórmules que com les de l’Entesa o el Compromís pel País Valencià aglutinen l’esquerra, l’ecologisme i el nacionalisme i siguen útils per a la ciutadania i per a la transformació de la nostra societat.

Paco Sanz

Membre del Consell Polític de la Ribera Alta

_______________________________________________________________________

LAS PROVINCIAS 29-07-07
ribera alta
EU convoca asambleas para explicar la situación interna
Remarca la “deslealtad” de Bloc con Compromís

No hay comentarios: