miércoles, 4 de julio de 2007

Y ahora el PCPV ...

SANZ: “CAL REFORÇAR EU I DILUCIDAR LES DISCREPÀNCIES DINS DELS PARÀMETRES DEMOCRÀTICS ESTABLERTS”

Marga Sanz, Secretària General del PCPV, considera que “com a força imprescindible dins d’EU ens correspon donar el pas per normalitzar les relacions internes i assumim aquesta responsabilitat compartida amb voluntat constructiva”

Marga Sanz ha anunciat aquest matí que el Partit Comunista del País Valencia discutirà dissabte en el Comitè Nacional (màxim òrgan de la formació entre congressos) un informe de la direcció encaminat a “buscar una solució satisfactòria i pactada entre tots i totes a l’actual situació d’Esquerra Unida”.

Sanz considera que “com a força imprescindible dins d’Esquerra Unida ens correspon donar el pas per normalitzar les relacions internes i assumim aquesta responsabilitat compartida amb voluntat constructiva”.

La Secretària General proposarà, en el seu informe, una ronda de converses amb les diferents corrents d’Esquerra Unida “en la que proposarem un acord sobre la base del respecte a les decisions preses pels òrgans de direcció i el respecte de la pluralitat interna”.

“Això suposa, en primer lloc, una reconstrucció de la Permanent d’Esquerra Unida que incloga una representació equilibrada dels diferents sectors i un pla de treball comú per tal de rellançar el projecte i les propostes per reforçar la nostra presència en la societat i, sobre tot, al si del moviments socials”.

“A més, és imprescindible que les discussions tornen a donar-se de manera natural al Consell Polític i al Consell Nacional d’EUPV perquè és la vertadera representació del conjunt de l’organització sorgida de la darrera Assemblea ordinària”.

“Es tracta de buscar en comú la manera d’ubicar a l’esquerra alternativa en les millores condicions per aturar l’ofensiva de la dreta i a les polítiques neoliberals i donar-li la volta a la situació en les properes eleccions i, això, passa ineludiblement per reforçar l’organització, defensar la seua sobirania i dilucidar les discrepàncies en els paràmetres democràtics establerts”.

Més informació: Marga Sanz (telèfon 607 33 11 53)

València, a 4 de juliol de 2007

No hay comentarios: