jueves, 10 de enero de 2008

La intenció oculta del referéndum

Salvador Almela i Rambla
Esquerra Unida de Borriana

Com a càrrec intern de l’organització estic ja bastant fart de suportar estoicament la manipulació que es fa des de la direcció d’EUPV.

No pense anar a votar al referèndum que s’ha orquestrat per diversos motius, supose que com tots els que exercirem el nostre dret a no votar no vaig a votar res que legitime la postura, ja agònica, d’aquells que cobren de les nostres quotes i ens bomnbardegen amb correus electrònics i els famosos, tristos i intolerables missatges al mòbil. No vull votar a un referèndum que vulnera les normes de consulta més elementals, ja que no es fa una pregunta sinó dues, la qual cosa ens aboca de facto, en un mateix acte, a decidir sobre un pacte electoral i sobre unes candidatures que a molts ja ens avorreixen en sobremanera.

Fer dues preguntes oculta, de manera poc maquiavèlica, senyora Marcos, senyor Sixto, camarilla diversa, la fraudulència i la manipulació d’un dret i un deure que preveuen els Estatuts que hem tingut a bé dotar-nos. És tenir molt poca vergonya, és estar desesperat això de voler confondre’ns i usar-nos com a arma en la seua particular guerra contra el Coordinador General i, pese a qui pese, Candidat a la Presidència del Govern d’Espanya.

Aprofite aquest acte de desfogament per a parlar obertament de la poca vergonya de Joves d’EUPV de qui tristament forme part com a jove i com a afiliat. Fa llàstima que s’usen els blogs d’aquesta secció d’EUPV per a insultar als que pensem diferent (he votat a les primàries amb l’esperança de que la militància pose seny a les disbauxes que estem patint), per a fer propaganda mal dissimulada del famós “respectEU” i per a ser un altra via d’insolència i imposició ideològica en una organització que cada vegada esta caient més i més baix en la seua estratègia de pensament únic.

Per tot això vull concloure amb una personal perversió de la campanyeta de marres i dir-los als dirigents d’EUPV, de Joves d’EUPV (maleïda l’hora en que van ser triats, maleït el caos que estan provocant) per a dir: respectIU-me.

No hay comentarios: