domingo, 23 de diciembre de 2007

PROJECTE OBERT presenta a ISAURA NAVARRO per VALÈNCIA, ANA CLARAMONTE per CASTELLO i ISMAEL VICEDO per ALACANT

PRIMÀRIES EN ESQUERRA UNIDA DEL PAÍS VALENCIÀ


El passat 4 de desembre Projecte Obert va sol·licitar a la direcció federal de Izquierda Unida la celebració de primàries en Esquerra Unida del País Valencià. Estàvem i estem convençuts què donar la paraula i la capacitat de decisió a tota la militància de la nostra organització és l’únic camí possible per a resoldre les greus tensions que pateix la nostra organització des de fa temps i que amenacen amb el seu trencament. Sens dubte és el camí més democràtic per a la seua resolució.

En reunió celebrada ahir, 22 de desembre, Projecte Obert va acordar presentar a la nostra companya Anna Claramonte a les primàries per la circumscripció de Castelló. Anna Claramonte és afiliada per Vilareal des de fa molts anys, ha format part de diverses candidatures i pertany al nucli de direcció del col·lectiu d’EUPV d’aquest municipi.
En la circumscripció de València presentem a la companya Isaura Navarro, actual diputada en les Corts Generals, membre de la seua Mesa i amb un treball intens i positiu en defensa de tot el País Valencià al llarg d’aquesta candidatura.
En la circumscripció d’Alacant hem acordat recolzar la candidatura d’Ismael Vicedo membre del col·lectiu d’Alacant i amb responsabilitats en el Consell de la Joventut d’aquest municipi.
Així mateix, en l’esmentada reunió acordàrem nomenar dos persones com a interventors en tot el procés de primàries.


Projecte Obert
vol fer una crida a la participació de totes les persones adscrites a Esquerra Unida a aquesta consulta propugnada per i des de la direcció federal d’Izquierda Unida davant la impossibilitat d’assolir acords amb la direcció d’EUPV com ha ocorregut en la resta de comunitats autònomes.
Esquerra Unida no és una formació política independent. Som un projecte federal, amb unes normes comunes en totes les federacions. Apostem per continuar en la mateixa situació i relació perquè sabem que els problemes dels treballadors, de les capes populars, dels territoris, del medi ambient etc. tenen una millor solució des d’aquest model organitzatiu. Des de Projecte Obert continuem pensant de la mateixa forma que hem fet sempre.

No hay comentarios: